Home Agentii de babysitting||registru parteneri Inscrie agentia in ANBBPR

In conformitate cu prevederile Statutului Asociatiei, calitatea de Membru se acorda la cerere, in urmatoarele situatii:
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este bona sau babysitter calificata in aceasta ocupatie in baza unui curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, sau
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este persoana fizica sau juridica ce isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii, educatiei, sau ingrijirii, supravegherii si protectiei copilului, sau
- Persoana interesata sa adere care are calitatea de angajator al bonelor/ baby-sitters calificate.
- Persoana juridica de drept privat romana sau straina care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de ingrijire la domiciliu a copiilor din Romania, prin sprijinirea dezvoltarii abilitatilor profesionale ale personalului de ingrijire si prin sprijinirea activitatilor de educare a parintilor in selectarea si angajarea unei persoane calificate si care este infiintata si functioneaza in conformitate cu legislatia tarii in care se afla.

Documente necesare inscrierii:

1. Cerere de aderare completat? ?i semnat? de c?tre solicitant;
  2. Copie Certificat de nmatriculare la Registrul Comer?ului (n cazul societ??ilor comerciale) sau Certificat de nscriere n Registrul Na?ional al ONG (n cazul ONG-urilor);
  3. Copie document - dovad? cu privire la faptul c? desf??oar? activitatea n domeniul s?n?t??ii, educa?iei, sau ngrjirii ?i protec?iei copilului (de ex: Certificat constatator emis de ONRC n termen de valabilitate- pentru societ??i comerciale, sau Copie Act constitutiv & Statut n forma actual? pentru ONG-uri);
  4. Copie document - dovad? cu privire la faptul c? care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de ngrijire la domiciliu a copiilor din Romnia, prin sprijinirea dezvolt?rii abilit??ilor profesionale ale personalului de ngrijire ?i prin sprijinirea activit??ilor de educare a p?rin?ilor n selectarea ?i angajarea unei persoane calificate
  5. Copie Certificat de Acreditare furnizor de servicii de ocupare emis de AOFM valabil;
  6. Dovada achit?rii taxei de nscriere (200 de lei);
  7. Dovada achit?rii cotiza?iei anuale (150 de lei).

Sumele precizate in cerere se platesc la o reprezentanta a BRD, in contul Asociatiei nr. cont: RO65BRDE441SV69791784410.

Descarcati formularul de inscriere Agentii babysitting in ANBBPR si urmati pasii descrisi mai sus.

printati formularul de inregistrare
completati cu datele dumneavoastra CORECTE
semnati documentele
trimiteti-le in plic la adresa Str. Rodiei nr. 52, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030956