Home Agentii de babysitting||registru parteneri Inscrie agentia in ANBBPR

In conformitate cu prevederile Statutului Asociatiei, calitatea de Membru se acorda la cerere, in urmatoarele situatii:
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este bona sau babysitter calificata in aceasta ocupatie in baza unui curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, sau
- Persoana interesata sa adere la Asociatie este persoana fizica sau juridica ce isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii, educatiei, sau ingrijirii, supravegherii si protectiei copilului, sau
- Persoana interesata sa adere care are calitatea de angajator al bonelor/ baby-sitters calificate.
- Persoana juridica de drept privat romana sau straina care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de ingrijire la domiciliu a copiilor din Romania, prin sprijinirea dezvoltarii abilitatilor profesionale ale personalului de ingrijire si prin sprijinirea activitatilor de educare a parintilor in selectarea si angajarea unei persoane calificate si care este infiintata si functioneaza in conformitate cu legislatia tarii in care se afla.

Documente necesare inscrierii:

1. Cerere de aderare completată și semnată de către solicitant;
  2. Copie Certificat de înmatriculare la Registrul Comerțului (în cazul societăților comerciale) sau Certificat de înscriere în Registrul Național al ONG (în cazul ONG-urilor);
  3. Copie document - dovadă cu privire la faptul că desfăşoară activitatea în domeniul sănătăţii, educaţiei, sau îngrjirii şi protecţiei copilului (de ex: Certificat constatator emis de ONRC în termen de valabilitate- pentru societăți comerciale, sau Copie Act constitutiv & Statut în forma actuală – pentru ONG-uri);
  4. Copie document - dovadă cu privire la faptul că care are printre scopuri profesionalizarea domeniului de îngrijire la domiciliu a copiilor din România, prin sprijinirea dezvoltării abilităţilor profesionale ale personalului de îngrijire şi prin sprijinirea activităţilor de educare a părinţilor în selectarea şi angajarea unei persoane calificate
  5. Copie Certificat de Acreditare furnizor de servicii de ocupare emis de AOFM valabil;
  6. Dovada achitării taxei de înscriere (200 de lei);
  7. Dovada achitării cotizației anuale (150 de lei).

Sumele precizate in cerere se platesc la o reprezentanta a BRD, in contul Asociatiei – nr. cont: RO65BRDE441SV69791784410.

Descarcati formularul de inscriere Agentii babysitting in ANBBPR si urmati pasii descrisi mai sus.

• printati formularul de inregistrare
• completati cu datele dumneavoastra CORECTE
• semnati documentele
• trimiteti-le in plic la adresa Str. Rodiei nr. 52, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030956