semnatura-posdru-top.png

Membri

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi si importante informatii.Alege o bona calificata!


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
Home Bone/Babysitteri||inscrie-te acum! Avantajele calificarii in ocupatia de bona/babysitter De ce sa fii bona / babysitter cu calificare recunoscuta?

Meseria de bona este una dificila, deoarece parintii nu se asteapta doar la simpla supraveghere a copiilor, ci cauta pe cineva care sa ii ajute la cresterea si ingrijirea lor. Pentru a putea oferi servicii de calitate, trebuie sa va dezvoltati abilitati si sa detineti cunostinte despre:
comunicarea eficienta cu familia,
dezvoltarea fizica a copilului,
gandirea, emotiile si comportamentul copilului, cu accent pe disciplinarea pozitiva, socializare, sexualitate, joc, adaptarea la gradinita si scoala, planificarea activitatii zilnice etc.
Aceste cunostinte si abilitati sunt greu de obtinut in afara unui mediu de formare.

Exista multe surse de informare despre cresterea si ingrijirea copilului, insa foarte putine dintre ele apartin unor specialisti din domeniu si e greu de decis care este opinia corecta.
Dupa absolvirea unui astfel de curs, veti sti sa abordati cu profesionalism provocarile acestei meserii, iar parintele se va simti in siguranta pentru ca va sti ca aveti calificare si va puteti asuma responsabilitatea ingrijirii unui copil.

Un alt avantaj al obtinerii unei calificari este cresterea sanselor de angajare. Un astfel de certificat reprezinta, pentru parintele angajator si agentiile care plaseaza bone, o garantie a seriozitatii, competentei si interesului dumneavoastra pentru dezvoltarea profesionala.
De asemenea, certificatul de absolvire/calificare in ocupatia de babysitter, eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, este recunoscut si in tarile Uniunii Europene, oferindu-va sansa de a gasi un loc de munca potrivit, care sa corespunda intereselor dumneavoastra.

Facebook

Sprijina Asociatia ANBBPR

Contact

Contacteaza ANBBPR

Telefon : 021 323 68 68
Fax : 021 323 24 90