Cosul tau

AsociatiaBonelor
Cosul dumneavoastra este acum gol.

Categorii magazin

Home Resurse||legislatie & info Magazin virtual

Esti bona si cauti un model de contract de munca? Ai nevoie de o fisa de post bine structurata sau de informatii esentiale meseriei de bona/babysitter ? Iti trebuie instrumente care sa te ajute sa fii o bona model ? Intra in magazinul nostru si vei gasi tot ce ai nevoie ! Documentele si produsele sunt realizate in parteneriat cu Fundatia Romanian Angel Appeal.

Documentele sunt in format Word editabil. Dupa ce faceti comanda, ele vor fi livrate prin e-mail, dupa ce platiti contravaloarea comenzii si ne trimiteti pe e-mail dovada de confirmare a platii, pe adresa office@asociatiabonelor.ro.

Daca ati comandat produse, acestea pot fi ridicate de la sediul nostru din Bucuresti, Str. Negoiu, Nr. 11, Corp A, Parter, Camera 2, Sect 3, sau pot fi expediate prin curier la adresa specificata de dumneavoastra. In primul caz, plata se poate face direct la sediul nostru. In al doilea caz, puteti efectua plata pe loc, la primirea coletului, sau prin banca, in contul mentionat mai jos.

Modalitati de plata

• 1. Plata direct la casierie, la sediul nostru din Bucuresti, Str. Negoiu, Nr. 11, Corp A, Parter, Camera 2, Sect 3.
  • 2. Plata prin intermediul BRD-Societe Generale, in contul RO65BRDE441SV69791784410.

Categorii

Documente