semnatura-posdru-top.png

Membri

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi si importante informatii.Alege o bona calificata!


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
  • Asociatia Bonelor
Home Resurse||legislatie & info Stiri si informatii utile IMPREUNA PENTRU BINELE COPILULUI TAU, prima conferinta a bonelor din Romania!

Conferinta IMPREUNA PENTRU BINELE COPILULUI TAU
Bucuresti, 18 octombrie 2014


Vrem sa promovam calificarea bonelor si o relatie armonioasa bona-copil-parinte!
Pentru ca fiecare copil e diferit si are dreptul sa ii fie respectat si acceptat felul unic de a fi.
Pentru ca vrem ca parintii sa plece linistiti la serviciu, increzatori ca bona copilului lor le va continua munca de ingrijire si educare, cu implicare, empatie si interes real.
Si pentru ca orice femeie care practica activitatea de bona are nevoie ce competente specifice, obligatoriu necesare in relatia cu copilul, care sa-i fie utile si apreciate la justa valoare.

Conferinta "IMPREUNA PENTRU BINELE COPILULUI TAU" se va desfasura pe 18 octombrie 2014 la EuroHotel, Str. Gheorghe Polizu nr. 4, Sector 1, Bucuresti.

Trei psihologi specializati in parenting si 50 de parinti si bone vor intra intr-un dialog direct in care parintii vor afla cum sa aiba o relatie mai eficienta cu bona, iar bonele vor afla raspunsuri la intrebarile CAND, CUM si CE SA FACA in relatia cu copiii de care au grija.
Participarea este GRATUITA. Persoanele care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie la Fundatia Romanian Angel Appeal, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 021-3236868.

Persoane de contact:

Roxana Tudose | Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza | telefon 0731.137.529

Iulia Sirbu | Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza | telefon 0731.137.528


Conferinta este organizata de Asociatia Nationala a Bonelor si Baby-sitters Profesioniste din Romania (ANBBPR), cu sprijinul Fundatiei Romanian Angel Appeal (RAA) organizatie cu peste 20 de ani de activitate dedicata imbunatatirii vietii copiilor si tinerilor aflati la risc de excludere sociala.
In cadrul unui proiect mai amplu dedicat bonelor si relatiei bona-copil-parinte, Fundatia RAA a elaborat un proiect de Lege a bonelor (actualmente aprobat) si a calificat, in ocupatia de bona, peste 1200 de femei somere, printr-un program propriu de pregatire teoretica si practica de 360 de ore, acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Asociatia Nationala a Bonelor si Baby-sitters Profesioniste din Romania si-a propus crearea unui sistem profesionalizat de ingrijire a copiilor la domiciliu pe timpul zilei. Ne dorim atingerea acestui obiectiv prin promovarea dezvoltarii abilitatilor profesionale ale bonelor si prin sprijinirea activitatilor de informare a parintilor in selectarea si angajarea unei bone calificate.

Vino, pe 18 octombrie, la Conferinta IMPREUNA PENTRU BINELE COPILULUI TAU !
Evenimentul va fi inceputul schimbarii!

Facebook

Sprijina Asociatia ANBBPR

Contact

Contacteaza ANBBPR

Telefon : 021 323 68 68
Fax : 021 323 24 90