Home Termeni si conditii

CONDIȚII DE UTILIZARE

Prezentul website reprezintă o modalitate prin care se urmărește promovarea ocupațiilor de bonă și babysitter, prin oferirea de informații complete și practice pentru toate persoanele interesate.

CONDIȚII GENERALE

Conținutul, design-ul, precum și orice alt material care are legătură cu website-ul aparțin website-ului, fiind protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

Este interzisă reproducerea sau permisiunea utilizării sau reproducerii materialelor prezentului website fără a deține o permisiune scrisă din partea website-ului.

Prin accesarea prezentului website acceptați termenii și condițiile acestuia, așa cum sunt prezentate mai jos.

Amdinistratorii acestui website pot modifica, suspenda, adăuga oricând, fără preaviz sau notificare condițiile prezentului website, utilizatorul având posibilitatea verificării acestor termeni și condiții la accesarea website-ului.

Pentru modul de funcționare a website-ului, Asociația nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun fel de daune cauzate direct sau indirect, și nici de eventuale disfuncționalități ale acestuia.

Asociația nu poate fi făcută responsabilă pentru corectitudinea și acuratețea datelor cu caracater personal și a datelor de contact oferite de persoanele interesate.

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce utilizarea prezentului website vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

PROTECȚIA VIEȚII PRIVATE

Datele personale care permit identificarea sunt colectate de către website-ul nostru în vederea furnizării unor servicii pentru d-voastră, și vor fi utilizate doar în scopul declarat, fără a vă trimite mesaje nesolicitate și fără a fi transmise altor persoane.

Asociația Națională a Bonelor și Babysittere Profesioniste din România este operator de date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21/11/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Informațiile colectate sunt destinate d-voastră, organizațiilor profesionale în domeniu și viziatatorilor website-ului.

În ceea ce privește scopul colectării datelor, această colectare se realizează pentru a asigura furnizarea serviciilor de comunicații electronice, pentru a asigura oferirea serviciilor de consiliere pentru membrii Asociației, pentru a facilita transmiterea de newsletter pentru membrii Asociației și pentru oferirea de răspunsuri (telefonic sau prin e-mail) la mesajele transmise de vizitatorii website-ului, respectiv, scopuri jurnalistice, informare, crearea unei baze de date care să conțină bonele și babysitterele din România.

În conformitate cu Legea nr. 677 din 21/11/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, d-voastră nu aveți obligația să furnizați aceste date, însă nu veți putea obține calitate de membru (în cazul în care doriți să aderația la Asociație) sau veți fi în imposibilitatea de a fi contacți în situația solicitării unor răspunsuri ori informații cu privire la furnizarea serviciilor de comunicatii electronice, newsletter, respectiv, nu veți figura în baza de date cu privire la bonele și babysitterele din România.

Completarea de catre d-voastră a formularelor de pe acest site are semnificația înțelegerii și acceptării de cptre d-voastră a modalităților și condițiilor de utilizare și prelucrare a acestor date, așa cum sunt ele descrise în prezentele condiții de utilizare.

Conform Legii nr. 677 din 21/11/2001, orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.